Η Ελλάδα είναι ο αγαπημένος προορισμός πολλών ξένων παραθεριστών. Η φύση και η μορφολογία της Ελλάδας σε συνδυασμό με τον εκτυφλωτικό ήλιο και τις παραμυθένιες παραλίες της, είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας στην κρίση των ξένων παραθεριστών για την επιλογή του προορισμού τους. Ένα μίνι ταξιδάκι ανάμεσα στα ελληνικά νησιά και στα συμπλέγματα τους, στην προσέλευση και αγκυροβόληση των πιο απρόσιτων, ερημικών και πανέμορφων παραλιών,  κατέστησαν τις ενοικιάσεις σκαφών αναψυχής, στην πιο προσφιλή και αγαπημένη ενέργεια πολλών εκδρομέων και παραθεριστών.

Ενοικιάσεις σκαφών αναψυχής     Τη μοναδική αίσθηση που μπορούν να προσφέρουν οι ενοικιάσεις σκαφών αναψυχής τώρα μπορείτε να την απολαύσετε και εσείς. Νοικιάστε ένα από τα σκάφη μας, και σαλπάρετε στην πρόκληση και στην περιπέτεια.

     Σχεδιασμένα για το Ελληνικό πέλαγος και όχι μόνο, μπορείτε να επιδοθείτε σε ατελείωτες βόλτες, ψαρέματα, σε θαλάσσιο σκι και να αφεθείτε στην αίσθηση ηρεμίας του απέραντου γαλάζιου. Πείτε ναι σε μια από τις πιο δημοφιλής ενοικιάσεις σκαφών αναψυχής , και να είστε σίγουροι ότι θα ξεχωρίσετε και θα κλέψετε τα βλέμματα εντός και εκτός υδάτων.

     Το μόνο που χρειάζεστε είναι να βρείτε κάποιον έμπειρο οδηγό και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσετε, θα περάσετε υπέροχα και που ξέρετε ίσως να ανακαλύψετε κάποια κρυμμένη, απομονωμένη και πανέμορφη παραλία από τις εκατοντάδες που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Επικοινωνία

διευθυνση

ΛΕΩΦ. ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ ΡΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλέφωνο

(+30) 22410 90049

fax

(+30) 22410 96697

email

info@vip-yachts.gr

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Όνομα Τηλέφωνο Email