Απέραντο γαλάζιο με αμέτρητες ομορφιές και περίπου τρεις χιλιάδες νησιά. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η μία από τις φράσεις που περιγράφουν άριστα την Ελλάδα. Όσο και αν ακούγεται υπερβολικός ο αριθμός, είναι πραγματικός. Και το ερώτημα είναι: Πόσα από αυτά τα νησιά ή συμπλέγματα νησιών γνωρίζουμε; Και πόσα από αυτά θα μπορούσαμε να έχουμε γνωρίσει; Τα τελευταία χρόνια, πολλοί παραθεριστές παρακινημένοι από την δεύτερη ερώτηση και από την τάση της εποχής επιδίδονται σε ένα διαφορετικό είδος διακοπών που είναι διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο, στις διακοπές με σκάφος.

Κοινώς αποδεκτό είναι ότι η Ελλάδα έχει αμέτρητες χερσαίες φυσικές ομορφιές, και άλλες τόσες υδάτινες. Για τον λόγω αυτό οι διακοπές με σκάφος χρόνο με το χρόνο αποκτά φανατικούς θαυμαστές, που επιθυμούν για λίγες ημέρες να διασκεδάσουν λίγο διαφορετικά από τους διαδεδομένους τρόπους, να αποκτήσουν κάποιες πραγματικά μοναδικές εμπειρίες, και να ταξιδέψουν για λίγο σε άλλους τόπους και χρόνους.


Οι πόρτες σε αμέτρητους προορισμούς ανοίγουν στους παραθεριστές, καθώς η ελληνική πολυνησία και η παράκτια ζώνη της, χρήζουν ιδανικές τις διακοπές με σκάφος.

Ψάρεμα, καταδύσεις, κολύμπι σε απύθμενα ύδατα, θαλάσσιο σκι, εξερεύνηση καλά κρυμμένων παραλιών και παρθένων παράκτιων περιοχών, είναι λίγες από τις ασχολίες που κάνουν τις διακοπές με σκάφος πραγματικά αξέχαστες. Η οργάνωση και ο έλεγχος της διαδρομής πριν το ξεκίνημα, η επιβίβαση του σωστού αριθμού ατόμων, η διάθεση των απαραίτητων σημαιών και φανών, η σωστή κατανάλωση του νερού της δεξαμενής, καθώς και ύπαρξη σωστικών μέσων, είναι οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο σε ένα ασφαλή και ενδιαφέρον ταξίδι.

Ενώ το μόνο που χρειάζεται να έχετε για να διασκεδάσετε σε κάποιες διακοπές με σκάφος, είναι η κατάλληλη και επιλεγμένη παρέα!!

Επικοινωνία

διευθυνση

ΛΕΩΦ. ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ ΡΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλέφωνο

(+30) 22410 90049

fax

(+30) 22410 96697

email

info@vip-yachts.gr

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Όνομα Τηλέφωνο Email