Το να αποκτήσει ένα πολυτελές σκάφος αναψυχής, ήταν πάντα το όνειρο πολλών Ελλήνων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προκύπτουν από στατιστικές τελευταίων χρόνων οι αγορές των σκαφών αναψυχής έχουν κατακόρυφη άνοδο.

Πριν μερικά χρόνια οι διαφημίσεις που αφορούσαν πολυτελή σκάφη αναψυχής είχαν στόχο τους ξένους επισκέπτες, τώρα πλέον αφορούν και τους Έλληνες τουρίστες που βλέπουν ότι να μισθώσει κανείς ένα σκάφος και να επισκεφθεί οχτώ ή δέκα νησιά κατά την διάρκεια των διακοπών του δεν είναι κάτι παράλογο ή ανέφικτο.


Πλωτά καταλύματα που υποκλίνονται στον θαλάσσιο τουρισμό. Η βιομηχανία σκαφών προσφέρει πολλές δυνατότητες για κάθε είδους ανάγκη και προτίμηση. Το μόνο που χρειάζεται ο κάθε παραθεριστής, που θα νοικιάσει κάποιο από τα πολυτελή σκάφη αναψυχής για να περάσει τις διακοπές του, είναι να προσέξει πάνω απ’όλα την ασφάλεια του και την ασφάλεια των συνεπιβατών του.

Η απόδραση με πολυτελή σκάφη αναψυχής, είναι πραγματικά αξιόλογη επιλογή που κάνει τους κοινούς οικονομικά «θνητούς» να σαλπάρουν με κατεύθυνση τον προορισμό της αρεσκείας τους. Εκλεπτυσμένη πολυτέλεια που διαχέεται στα καταστρώματα και στις καμπίνες των επιβατών, εντυπωσιακά σαλόνια που προσφέρουν απίστευτη θέα είναι ένα ελάχιστο δείγμα του κοσμοπολίτικου αέρα που αποπνέουν αυτά τα ταξίδια.

Περάστε μερικές ημέρες των διακοπών σας, σαν άλλος Ωνάσης, ονειρευτείτε για λίγο ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε μεγάλες προσωπικότητες των επιχειρήσεων και της show biz. Φανταστείτε ότι επιλέξατε ένα από τα πολυτελή σκάφη αναψυχής σας για να κάνετε μικρά ταξιδάκια εσείς και η παρέα σας, αποφεύγοντας έτσι τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας βουτιές σε πεντακάθαρα νερά, πίνοντας σαμπάνια και τρώγοντας χαβιάρι.

Επικοινωνία

διευθυνση

ΛΕΩΦ. ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ ΡΟΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλέφωνο

(+30) 22410 90049

fax

(+30) 22410 96697

email

info@vip-yachts.gr

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Όνομα Τηλέφωνο Email